Željko Kolar – kandidat SDP-a za župana

Press 5. ožujka 2013

Na jučerašnjoj sjednici Županijskog odbora, održanoj pod predsjedanjem dr.sc. Siniše Hajdaš Dončića, odlučeno je da će kandidat SDP-a za župana biti Željko Kolar.

Željko Kolar, saborski zastupnik i gradonačelnik Klanjca, javnosti je poznat po energičnoj borbi za infrastrukturne projekte u našoj županiji. Kolar je već u nastupnom govoru naglasio kako neće čekati izbore, već će nastaviti otvarati vrata svih ministarstava s ciljem ubrzanog razvoja Krapinsko-zagorske županije, a koja je u mandatima protekle dvije vlade bila i više nego zapostavljena.

Osvrćući se na zapostavljanje Zagorja od strane bivših vlada Željko Kolar posebno je istaknuo katastrofalno stanje državnih prometnica u našoj županiji. “S optimizmom gledamo u budućnost, jer sada je situacija u državi bitno drugačija
– prepoznate su zapostavljene regije, a to je u prvom redu i naša. Ubrzano se ispravlja nanesena nam nepravda, a tome najbolje svjedoče već započeti radovi na zagorskim cestama, i to u svega prvih nekoliko mjeseci Vlade Zorana Milanovića. Moj mandat na čelu Županije biti će posvećen upravo razvoju prometne infrastrukture naše županije i veselim se da ćemo se vrlo brzo, pa čak i prije slijedećih lokalnih izbora, voziti novim i modernim zagorskim cestama.” – zaključio je obraćanje Kolar.

Odlučnosti nije nedostajalo ni Tajani Broz, kandidatkinji za zamjenicu župana. Svoje izlaganje posvetila je viziji unapređenja društvene zajednice. Za SDP-ovu kandidatkinju pravedno društvo predstavljaju tri stupa; obrazovanje, zdravlje i civilno društvo. P

Prema riječima Tajane Broz, upravo će to biti okosnica njezinog javnog djelovanja. Tajana Broz, uz Željka Kolara, potpredsjednica je SDP-a Krapinsko – zagorske županije, vijećnica u Gradskom vijeću Pregrade, te poznata aktivistica za prava žena i ugroženih manjinskih skupina.

 

IZVOR: http://www.zagorje.com/vijest/search/zeljko-kolar-kandidat-sdp-a-za-zupana