Sva je politika (ženska i) lokalna!

Aktualno, Lokalni izbori 2017 26. veljače 2017


Sva je politika (ženska i) lokalna!

SDP-ova kandidatkinja za načelnicu općine Đurmanec, dr.sc. Mia Leljak, sudjelovala je u panel raspravi ‘Rodna ravnopravnost ususret lokalnim izborima 2017.’ na 16. Izvještajno-tematskoj skupštini Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Hrvatske pod nazivom ‘Sva je politika (ženska i) lokalna!, koja je održana 25.02. u hotelu Panorama u Zagrebu.

Na panelu je govorila o svojim planovima za kampanju koja predstoji, ali i koje su poveznice između njezine struke, arheologije i umjetnosti i politike.

‘Zaista bi voljela da se stvari u našoj općini konačno pomaknu s mrtve točke i da počnemo raditi za dobrobit sredine u kojoj živimo. Uz toliko mogućnosti koje nam se danas nude, pri čemu prvenstveno mislim na EU fondove i prekograničnu suradnju, potrebno je samo malo volje i truda da se naprave kvalitetni  projekti koji bi naše mjesto učinili ugodnijim za život’ – poručila  je Mia Leljak.

 

Na skupštini je sudjelovalo dvanaest predsjednica općinskih i gradskih ogranaka FŽ-a SDP-a KZŽ-a, kao i predsjednica FŽ-a SDP-a KZŽ-a Sandra Turković, te članica GO-a SDP-a Agata Cvitić.