„Stvaramo bolju Pregradu“

Lokalni izbori 2017 10. travnja 2017

Koalicija SDP-ZS-Laburisti „Stvaramo bolju Pregradu“ održala je u petak, 07.04.2017. godine, u 20.00 sati predstavljanje programa i liste za predstojeće lokalne izbore 2017. Predstavljanje programa započelo je prigodnim video sažetkom Promijenili smo Pregradu,  sa dosadašnjim uspješno provedenim projektima i ulaganjima na području Pregrade u aktualnom mandatu, ostvarenih na temelju programa Koalicije s kojim je pobijedila na prošlim izborima.

Prisutnima su se potom obratili i Stjepan Miklaužić, predsjednik pregradskog ZS-a, te Ivan Škrinjar, aktualni zamjenik gradonačelnika, istaknuvši velika ulaganja na području gospodarstva kao neposredni rezultat otvaranja i komunikacije gradske uprave prema poduzetnicima i energetsku obnovu koja je donijela značajne uštede i modernizaciju javne infrastrukture.

Kandidati za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika grada Pregrade, Marko Vešligaj i Gordana Križanec Ružić predstavili su potom Program koji će osigurati daljnji razvoj Pregrade s fokusom na kontinuiranom unaprjeđenju kvalitete života građana, kroz nove investicije na području infrastrukture, gospodarstva, kulture i društvenih djelatnosti za uravnoteženi razvoj cijele Pregrade. Po predstavljanju Programa, predstavljena je i lista koalicije, na kojoj su i 4 nestranačka kandidata.

Predstavljanju liste prisustvovali su članovi SDP-a Hrvatska, Siniša Hajdaš Dončić i Željko Kolar, kandidat za župana Krapinsko-zagorske županije, te Tomislav Končevski, predsjednik Podružnice Hrvatskih Laburista – stranke rada u Krapinsko – zagorskoj županiji, koji su prisutne također pozdravili s nekoliko riječi.

 

Promijenili smo Pregradu:

https://www.youtube.com/watch?v=8x5j5EF8CAE&feature=youtu.be

 

Prijenos predstavljanja liste i programa koalicije Stvaramo bolju Pregradu:

https://www.facebook.com/MarkoVesligajPregrada/videos/1466824340029023/