Pregradski SDP osnovao mjesni ogranak u Benkovu

Lokalni izbori 2017 20. veljače 2017

Kontinuiranim radom gradske organizacije SDP-a Pregrada i aktivizmom na političkom, društvenom i kulturnom planu te redovnim dobrim rezultatima koje postiže na izborima, SDP Pregrada se potvrdio kao najjača politička stranka na području grada Pregrade. Tome su pridonijeli i stranački Forumi mladih, žena i seniora, organizacijom raznih druženja, koncerata i humanitarnih akcija. Zahvaljujući velikom aktivizmu naših članova, 16.02. održana je konstituirajuća sjednica mjesnog ogranka SDP-a u Benkovu gdje je za predsjednicu jednoglasno izabrana Dorotea Vdović, te gradska organizacija SDP-a sada ima formirane ogranke u svakom Mjesnom odboru Grada Pregrade. Mjesni ogranci SDP-a Pregrada, GO SDP Pregrada i njihovi predsjednici su:

Mjesni ogranak Predsjednik/predsjednica
1. Benkovo Dorotea Vdović
2. Cigrovec Zdravko Vrbanc
3. Gorjakovo Josip Pogačić
4. Kostel Ervin Drenški
5. Plemenšćina Davor Gorupić
6. Pregrada i Pregrada Vrhi Tomislav Krušlin
7. Sopot Branko Špoljar
8. Stipernica Mario Ivanjko
9. Valentinovo Gordana Križanec Ružić
10. Vinagora Valentino Čep

Gradska organizacija SDP-a Pregrada započela je s pripremama za lokalne izbore koji će se održati u svibnju 2017. godine, a nakon četiri godine uspješnog mandata na čelu s gradonačelnikom Markom Vešligajem nastavlja raditi na poboljšanju života naših sugrađana u Pregradi. Tome u prilog govori i 11 projekata u Pregradi, spremno za kandidiranje na EU fondove, između ostaloga, i uređenje Kulturnog centra te gradskog bazena. Našem najmlađem, i svim našim mjesnim ograncima želimo puno uspjeha u radu i mnogo uspješnih akcija!