Vešligaj i Brlek potpredsjednici krapinsko-zagorskog SDP-a

Aktualno 21. lipnja 2018

U Svetom Križu Začretju održana je u srijedu, 20. lipnja 2018. godine , prva konstituirajuća sjednica Predsjedništva i Županijskog odbora SDP-a nakon održanih unutarstranačkih izbora. Na njoj su izabrani potpredsjednici Županijske organizacije Marko Vešligaj i Zlatko Brlek te glavna tajnica SDP-a KZŽ Ana Vorih.

 

U Svetom Križu Začretju održana je u srijedu, 20. lipnja 2018. godine , prva konstituirajuća sjednica Predsjedništva i Županijskog odbora SDP-a nakon održanih unutarstranačkih izbora. Na njoj su izabrani potpredsjednici Županijske organizacije Marko Vešligaj i Zlatko Brlek te glavna tajnica SDP-a KZŽ Ana Vorih. U uvodnom obraćanju predsjednik SDP-a  Krapinsko – zagorske županije Siniša Hajdaš Dončić čestitao je svim izabranim članovima Predsjedništva i Županijskog odbora te poručio:  “Završili smo ovaj ciklus izbora u stranci i sada se trebamo okrenuti našim lokalnim i županijskim temama.  Izabrali smo prostor javnog i društvenog djelovanja i ovo je mjesto gdje ćemo kroz rasprave i prijedloge stvarati naše politike. Javno, a ne privatno okosnica je naših politika. Naša najvažnija zadaća je graditi život u zajednici u kojoj se  javna sredstva koriste za javno, a ne za privatno dobro. ”

Doneseni su i Poslovnici o radu konstituiranih tijela te je usuglašen način rada.

Nakon formalnog dijela uslijedilo je druženje okupljenih uz prigodan domjenak povodom Dana antifašističke borbe i Dana državnosti.