SINIŠA HAJDAŠ DONČIĆ POKRENUO WEB STRANICU

Aktualno 24. travnja 2016

Kako bi omogućio otvorenu, pristupačnu  i dvosmjernu komunikaciju sa građanima  o pitanjima javnog interesa saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić pokrenuo je web stranicu http://hajdasdoncic.hr .

Na web stranici se nalaze informacije o aktivnostima i radu saborskog zastupnika,  potom blog na kojem će dijeliti svoja promišljanja o dnevno političkim i društvenim temama, pod rubrikom Novosti upoznat će građane sa odgovorima na njegova pitanja upućena Vladi Republike Hrvatske te posebna rubrika  Pišite mi  koja omogućuje građanima da zastupniku upute pitanja, kritike i pohvale, komentare i prijedloge.

Na stranicama će se objavljivati i raspored Razgovora s građanima koje zastupnik održava svakog ponedjeljka u gradovima i općinama Krapinsko – zagorske županije, a koja omogućuju građanima da se svojim inicijativama i prijedlozima aktivno uključe u procese političkog odlučivanja.

Pozivamo sve građane, gospodarske subjekate  i organizacije civilnog društva na slobodno i otvoreno izražavanje svojih stavova i mišljenja kojima žele poboljšati svoju svakodnevicu.