Održana konstituirajuća sjednica Glavnog odbora SDP-a Hrvatske

Aktualno 24. travnja 2016

U središnjici SDP-a na Iblerovom trgu u Zagrebu održana je u subotu, 23. travnja 2016. godina prva konstituirajuća sjednica Glavnog odbora nakon održanih unutarstranačkih izbora i 13. Konvencije SDP-a  na kojoj je za člana Predsjedništva izabran Siniša Hajdaš Dončić, a za članove Glavnog odbora ispred SDP-a Krapinsko – zagorske županije izabrani su Željko Kolar, Jasenka Auguštan Pentek, Marko Vešligaj i Agata Cvitić.

Na konstituirajućoj sjednici Glavnog odbora izabrani su  predsjednica i potpredsjednici Glavnog odbora, glavni tajnik i poslovni direktor SDP-a te Poslovni odbor i Statutarna komisija.

Za predsjednicu Glavnog odbora,  najvišeg tijela odlučivanja između dvije konvencije,  izabrana je Romana Jerković iz Rijeka, a krapinsko – zagorski župan i član Predsjedništva krapinsko – zagorskog SDP-a Željko Kolar i saborski zastupnik Domagoj Hajduković  izabrani su za potpredsjednike.

Zagorskom SDP-u to nije jedino priznanje, na Glavnom odboru izabran je i Željko Pavić, predsjednik krapinskog SDP-a i član Predsjedništva županijske organizacije, za člana Poslovnog odbora.

” Povjerenje koje su članovi i članice Glavnog odbora dali zagorskim SDP-ovcima u obnašanju odgovornih dužnosti u tijelima stranke veliko je priznanje dosadašnjem radu i djelovanju krapinsko – zagorskog SDP-a. Odlučno, ustrajno i sa žarom u srcu nastavljamo sa svojim radom i programom ” kazao je predsjednik krapinsko – zagorskog SDP-a Siniša Hajdaš Dončić.